Actueel

Jaarplanning 2018-2019 en onze nieuwe schoolgids

11 juli 2018 - Beste ouders,

De schoolgids is bedoeld voor u en andere betrokkenen bij onze school en is te vinden via deze link. U kunt de gids ook downloaden (zie hiervoor de bijlage). In onze gids vindt u praktische informatie,  zoals de schooltijden, vakanties, studiedagen, schoolregels, opvang, diverse beleidsstukken en protocollen. Er wordt beschreven hoe wij het onderwijs organiseren, welke keuzes we daarin hebben gemaakt, wat we belangrijk vinden en waarin we ons onderscheiden van andere basisscholen. We geven aan vanuit welke missie en visie onze school werkt en wat u van ons mag verwachten.

Speciale aandacht vraag ik voor de jaarplanning 2018-2019 (zie bijlage). Hier kunt u o.a. een overzicht zien van de vakantiedagen en overige dagen waarop de school gesloten is. Deze dagen zijn grijs gemaakt en tevens opgenomen in de agenda van "MijnSchoolInfo". Maakt u daar a.u.b. een aantekening van in uw eigen administratie.

Dank voor de goede samenwerking het afgelopen schooljaar en een fijne vakantie gewenst!

Namens het team van Nutsschool Morgenstond en met vriendelijke groet,

Guido van Luijk

 

 


Download ›

luxeverzuim en verlof

04 juli 2018 - Beste ouders,

De verlofaanvragen, voor de laatste schooldagen, zijn aanleiding om u de schrijven. 

School is geen luxe maar noodzaak. We zullen het er snel over eens zijn. Onderwijs biedt je kind kansen om verder te komen in het leven. Voor die kans moeten we samen garant staan: de docent voor de klas, ouders en de gemeente.

Succes op school begint met aanwezig zijn tijdens de lessen. In de Leerplichtwet staan de spelregels voor deelname aan het onderwijs. Soms is afwezig zijn onder schooltijd toegestaan maar meestal niet.

Een huwelijk in de familie, vakantie buiten de schoolvakanties om, verlof na overlijden van een familielid…Deze brochure informeert u erover. Neem er kennis van in het belang van uw kind.

 

Met vriendelijke groet,

Guido van Luijk


Download ›

Zwemrooster

03 juli 2018 - Beste ouders,

Volgend jaar gaat uw kind beginnen met schoolzwemmen. 

Het schoolzwemmen kunnen wij alleen verzorgen mits er voldoende ouders zijn om de groep samen met de leerkracht te begeleiden. De kinderen zwemmen iedere maandag. Rond 13:30 staat er een bus voor ons klaar om naar het Zuiderpark te gaan. We zijn weer terug rond 15:00. Het voordeel is dat u niet zelf voor de zwemvaardigheid hoeft te zorgen op uw vrije zaterdag gedurende een lange periode.

Als u allemaal 1 x als begeleider meegaat, dan zijn we al een heel eind. Als u een aantal keer kunt, dan zou dat helemaal super zijn!

Via het antwoordstrookje kunt u aangeven wanneer u kunt.

De kinderen van Nutsschool Morgenstond reken op uw hulp!

 

Met vriendelijke groet,

Guido van Luijk

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18