Het laatste nieuws - pagina 2

Nieuwe naschoolse activiteiten

07 maart 2022 - Lees hier welke activiteiten er op het moment na schooltijd worden aangeboden.
Lees meer ›

Koffieochtenden

24 november 2021 - Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het belang van verbinding zoeken met elkaar wordt steeds groter in deze tijd, waarin de dagen korter en kouder worden en de verkoudheden en coronabesmettingen ons om de oren vliegen. Genoeg redenen dus om (buiten & met 1,5 meter afstand) elkaar te ontmoeten onder het genot van een warm kopje koffie of thee.
Lees meer ›

Lezen, lezen en lezen

24 november 2021 - Zoals we vorige keer al schreven, zijn we druk bezig met leesonderwijs. Niet alleen omdat je van lezen de wereld om je heen beter gaat begrijpen, maar ook omdat het gewoon ontzettend leuk is. 
Lees meer ›

Grej of the day

13 november 2021 - Jullie hebben er thuis vast al veel over gehoord: Grej of the day. Grej is Zweeds voor ‘ding'. De kinderen krijgen een raadsel mee naar huis en krijgen de volgende dag een microles over het antwoord van dit raadsel.
Lees meer ›

Juf Zoë

06 november 2021 - De school is altijd op zoek naar samenwerkingspartners. Onze laatste aanwinst hierin is de Universiteit van Leiden. 
Lees meer ›

Tutorlezen

26 oktober 2021 - We zijn weer gestart met het tutorlezen! Kinderen uit de groepen 4 t/m 8 lezen in tweetallen een boek. Niet alleen heel gezellig, maar ook bevorderend voor het leestempo en leesbegrip. Het tutorlezen is elke dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 08:30 uur tot 08:45 uur. 
Lees meer ›
Foto bij artikel Nieuwe boekenkasten

Nieuwe boekenkasten

26 oktober 2021 - U zult het vast al hebben gehoord: de nieuwe boekenkasten zijn feestelijk geopend bij de start van de Kinderboekenweek. En wat een feest was het! De afgelopen weken zijn de juffen en meesters druk bezig geweest met het aankopen van nieuwe boeken en het inrichten van de kasten. Hierdoor zijn onze boekenkasten weer helemaal up-to-date. 
Lees meer ›
1 2