Het laatste nieuws - pagina 2

Lessen Nederlands iedere woensdag

16 oktober 2023 - Morgen, 4 oktober, begint om 9:00 de intake voor lessen Nederlands. Iedereen is welkom hier, ouder(s), verzorger(s), familieleden, buurtbewoners etc. Tijdens de intake proberen ze te beoordelen wat het startniveau van de groep is. Vlak voor of vlak na de herfstvakantie starten dan de lessen op woensdagen. Wij zijn erg blij dat de Nederlandse lessen dit jaar bij ons op school starten. De lessen starten om 8:30 en duren tot 11:30. De eerste 2 uur is altijd niveauverhoging van de Nederlandse taal en het laatste uur wordt er aandacht besteed aan het Nederlandse schoolsysteem. 

JMR

09 september 2023 - 

De JMR is weer begonnen!

Wij van de JMR zijn druk bezig met:

  • - Het nieuwe speeltoestel;
  • - Een vragenbus (waarmee iedereen zijn mening kan geven);
  • - Een verkeersbord (zodat auto's langzamer gaan rijden);
  • - Tommy Tomato te vragen of ze geen lactose en gluten in hun gerechten willen doen. 

De 8 van 8!

09 september 2023 - 

Als groep 8 leerling heb je uiteraard een voorbeeldfunctie in de school! Het is dan ook niet voor niets dat de 8 van 8 wordt gecompleteerd met ‘Groep 8 dient een voorbeeld voor de rest van de school te zijn’. Dat moet ze lukken, toch?


Lees meer ›

Verlengde schooldag weer van start!

09 september 2023 - 

De verlengde schooldagactiviteiten beginnen weer in de week van 11 september.

De brieven krijgen de leerlingen volgende week mee. Op 4 september moeten ze ingeleverd zijn. Ze kunnen ingeleverd worden tijdens de gymles of bij de leerkracht.


Lees meer ›

Huiswerk-tweeweekse groep 8

04 april 2023 - Vanaf groep 4 krijgen onze leerlingen vooral leerwerk mee. Dit is om de stof die ze op school krijgen te verinnerlijken en om te oefenen met leren-leren. In groep 8 worden de leerlingen met een huiswerk-tweeweekse voorbereid. Afgelopen twee weken heeft groep 8 deze huiswerk-tweeweekse ervaren.
Lees meer ›

Samenleesboek groep 4

04 april 2023 - Vorig jaar kregen onze boekenkasten een update en inmiddels hebben wij heel veel kinderen aan het lezen gekregen. Sommige kinderen verslinden hele series boeken en andere kinderen lachen hardop als ze Kapitein Onderbroek lezen. Er zijn zelfs leerlingen die juf Claudia weten te vinden om een boek te bestellen die ze écht heel graag willen lezen.
Lees meer ›

Nieuw meubilair kleuters en nieuwe kleur verf

04 april 2023 - Misschien heeft u al van uw kind gehoord (of zelf op het schoolplein gezien) dat er schilders in de school zijn. Iedere dag na schooltijd nemen zij de muren en het houtwerk onder handen en iedere ochtend is het weer een verrassing voor zowel kinderen als leerkrachten hoever het schilderwerk is gevorderd. We nemen afscheid van alle vlekken op de muren en, schrik niet, ook nemen we afscheid van de kleur geel (ondanks het protest van leerlingen uit groep 8 ????)!
Lees meer ›

Verlengde schooldag activiteiten

31 januari 2023 - We beginnen op dinsdag met dansen voor groep 3 en 4 in de speelzaal.
In deze lessen gaan we dansen op allerlei soorten muziek. Je zult merken, tijdens de lessen,
dat verschillende stijlen een vorm van dans vormen. Kortom: heerlijk bewegen en ontdekken
dat er veel stijlen zijn die je kunt combineren. En we weten zeker dat er stijlen zijn die je
normaal niet had gekozen, maar die je erg leuk gaat vinden...
Lees meer ›
1 2 3 4 5